Over mij

Over mijn bedrijf

NinaLucia’s Cupcakes is een uit de hand gelopen hobby. Ik bak al lange tijd verschillende zoete cakes en taarten waarbij de cupcakes favoriet bleken. Met cupcakes kun je zoveel verschillende creaties en smaken verzinnen. Daardoor is het maken van cupcakes extra bijzonder en leuk!

Op verjaardagen en borrels heb ik mijn familie en vrienden regelmatig de cupcakes laten proeven. Dat leverde veel enthousiaste reacties op. Hierdoor kreeg ik de kriebels en dacht ik: waarom zou ik er niet meer mee doen? Van een klein spontaan idee is het nu iets heel groots geworden waar ik erg trots op ben.

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen voor een evenement, receptie, jubileum of een ander partij in grote afname bestellen. Zo heb ik bijvoorbeeld oa. cupcakes gemaakt voor:

Beautybrand Kiehl's, McGregor, Swiss Hotel Amsterdam, Artsen zonder Grenzen, Groupon, bioscoop Pathe Arena, Rembrandt Awards, Rosmode, programma Sesamstraat, AMC, UVA,  Beautygloss.

Het is geweldig dat ik van mijn hobby nu een officieel bedrijf heb gemaakt waarbij ik nog meer mensen mee kan laten genieten van mijn cupcakes.

Volg ons op: twitter, facebook, & mijn blog


DISCLAIMER / SITEMAP / CONTACT
Twitter Facebook Blogspot